عرضه مستقیم کود سولفات پتاسیم و سوپر سولوپتاس با قیمتی پایین و کیفیتی مثال زدنی توسط سازمان تامین نهاده ایران
تلفن: ۹۱۰۱۲۳۲۳-۰۲۱
آدرس کانال تلگرام سازمانtaminnahadecom : @
آدرس پیج اینستاگرام سازمانtaminnahade_com :
ارتباط در واتساپ : ۰۹۱۲۰۷۸۳۲۷۴
دستورالعمل استفاده کود سولوپتاس به روش محلول پاشی
نباتات زراعی: با غلظت دو تا سه در هزار (محلول ۲ تا ۳ گرم در لیتر آب) از یک ماه پس از کشت تا رفع کمبود عناصر غذائی می توان این کار را هر ماه انجام داد.
درختان : با غلظت دو تا ۴ در هزار (محلول ۲ تا ۵ گرم در یک لیتر آب) قبل از گلدهی ، همچنین در فصل بهار بلافاصله پس از ریزش کامل گلبرگها می توان این کار را هر بیست روز تا یکماه یکبار( بسته به نوع خاک) انجام داد.
محصولات زراعی:
در مراحل مختلف رشد ، در صورتیکه آبیاری غرقابی باشد ۴۰ تا ۸۰ کیلوگرم در هکتار. در صورتیکه آبیاری قطره ای باشد این مقدار ۵۰ درصد کاهش می یابد.
محصولات گلخانه ای:
گل و گیاهان زینتی: ۵ کیلوگرم بر یا هزار متر مربع
صیفی جات: ۷ تا ۱۰ کیلوگرم بر یا هزار متر مربع
باغات:
در آبیاری غرقابی ۵۰ تا ۱۰۰ کیلوگرم در هکتار
آبیاری قطره ای ۲۰ تا ۵۰ کیلوگرم در هکتار
روش مصرف:
محصولی ایده آل برای مصرف از طریق روش ها و سیستم های مختلف آبیاری (کرتی- نواری- جوی پشته ای- بارانی- قطره ای و …) و محلول پاشی برگی می باشد.
روش های تهیه محلول سولو پتاس :
برای روش کود آبیاری مقدار مورد نظر در ۳۰۰ تا ۵۰۰ لیتر آب حل گردد. مقدار سولوپتاس را بتدریج به آب اضافه کنید و در صورت محلولپاشی ابتدا تانکر آب را تا دو سوم حجم پر کنید و سپس یک سوم باقیمانده با آب رقیق گردد. آب را دایما بهم بزنید تا کود کاملا حل شود.
میزان مصرف سولوپتاس بسته به نوع کشت و سن درختان متفاوت است. حداکثر غلظت محلول از صد گرم در لیتر نباید بیشتر باشد.
فواید حاصل از مصرف سولفات پتاسیم سولوپتاس :
پتاسیم موجود در سولفات پتاسیم سولوپتاس ارزان ترین روش برای القاء مقاومت به سرمازدگی در درختان میوه و گیاهان زراعی است.
افزایش مقاومت به شوری و خشکی.
بهبود کیفیت رنگ وطعم میوه ها.
کمک به ساخت پروتیین ، ویتامین و آنزیمها در سلولهای گیاهی.
حلالیت بسیار بالا و عدم ایجاد رسوب در سیستمهای آبیاری و دستگاه سمپاش.
کمک به جذب بهتر آهن ، فسفر و عناصر کم مصرف.
کاهش قلیاییت در محیط اطراف ریشه و مساعد کردن محیط برای جذب سایر عناصر غذایی
علایم کمبود پتاسیم:
گیاهان مبتلا به کمبود پتاسیم معمولا” ضعیف ، کوتاه و کوچک هستند. رشد ساقه اصلی و شاخه ها متوقف گشته و فاصله میان گره ها کوتاه می شود ، در صورت شدت کمبود ، شاخه ها از انتها شروع به خشک شدن می کنند.
خواص و مزایای استفاده از کود سولوپتاس:
بهترین منبع عاری از نیتروژن :
این محصول دارای پاپین ترین ضریب شوری و شاخص آبشویی نسبت به سایر کودهای پتاسیمی است.
علاوه بر این برای مناطقی که در معرض ریسک شوری قرار دارند بهترین منبع پتاسیمی می باشد و همچنین این کود آبشویی کاتیون ها در خاک های سبک را کاهش داده که در نتیجه کمتر در معرض آبشویی قرار می گیرند.
قابل مصرف در خاکهای اسیدی و قلیایی : سولو پتاس در خاک های قلیایی و شور باعث افزایش جذب فسفر ، آهن و ریز مغذی ها بوسیله ریشه گیاهان می شود.
کود پتاسیمی مناسب برای کاهش نیترات است.
با توجه به اینکه نیترات بیش از حد در موقع تشکیل میوه باعث افت کیفیت میوه می شود. این محصول برنامه های کود دهی را بمنظور تامین نیاز بموقع محصول با نیترات پایین تنظیم می نماید.
سولو پتاس اثر مثبت در تولید انواع ویتامین ها ، نشاسته و قندها داشته در نتیجه ارزش غذایی محصولات را بالا می برد.
افزایش مقاومت محصولات به بیماری ها ، صدمات فیزیکی و بهبود قابلیت انبارداری از دیگر مزایای مهم استفاده از این محصول می باشد.
واحد عنصر پر اهمیت گوگرد که بصورت یون سولفات در این محصول وجود دارد که بسهولت بوسیله گیاهان جذب می شود و برای ساختمان ترکیبات مهمی مثل آمینو اسید ها و پروتیین ها بکار رفته و در واکنش های فتو سنتز دخالت دارند.
شستشوی سیستم های آبیاری قطره ای بدلیل خاصیت اسیدی.
حلالیت بالا:
سولو پتاس در آب حلالیت بالایی داشته که سرعت آن به کیفیت آب آبیاری و روش مخلوط کردن نیز بستگی دارد و توصیه می شود که سولو پتاس قبل از اضافه کردن کودهای دیگر بخصوص کود منیزیم در آب حل شود.
کود سولو پتاس
(SOP)(Potassium Sulphate fertilizers)
چنانچه برگ و دیگر اندام های گیاهان را تجزیه کنیم بیش از چهل عنصر شیمیایی داخل بافت های گیاهی دیده می شود. ولی از بین این تعداد عنصر شیمیایی فقط ۱۶ عنصر به عنوان عنصر غذایی مورد نیاز گیاه شناخته شده اند.
تحقیقات مختلف طی سالیان متمادی ۱۶ عنصر را واجد سه شرط فوق الذکر دانسته اند.
از بین این عناصر سه عنصر اکسیژن (o )، هیدروژن (H) و کربن (C) از طریق آب (جذب از ریشه ها) و هوا (جذب از طریق برگ و بخش هوایی گیاه) در اختیار گیاه قرار می گیرند و گیاه به راحتی این عناصر را از محیط پیرامونش جذب می نماید.
این سه عنصر تحت عنوان عناصر غذایی پایه (Basic elements) طبقه بندی می شوند. به همین دلیل در اکثر منابع تغذیه گیاهی فقط سیزده عنصری که معدنی بوده و از طریق محلول خاک عمدتا به صورت یونی جذب می شوند، مورد بررسی قرار گرفته اند.
عناصر غذایی معدنی به سه دسته تقسیم می شوند :
Primary macroelements یا عناصر پرمصرف اولیه : شامل ازت (N)، کلسیم (Ca) و پتاسیم (K)
Secondary macroelements یا عناصر غذایی پرمصرف ثانویه : شامل منیزیم (Mg)، فسفر (P) و گوگرد (S).
Microelements یا عناصر غذایی کم مصرف : شامل آهن (Fe)، منگنز (Mn)، روی (Zn)، مس (Cu)، بر (B)، کلر (Cl)، و مولیبدن (Mo).
البته اخیرا دسته چهارمی هم به طبقه بندی فوق اضافه شده است تحت عنوان :
عناصر غذایی کم مصرف مفید یا Beneficial elements که شامل کبالت (Co) و سیلیس (Si ) هستند.
سولوپتاس (سولفات پتاسیم ۱۰۰% محلول در آب):
سولفات پتاسیم سولوپتاس یکی از بهترین کودهای سولفات پتاسیمی است که تا کنون به بازار کشاورزی ایران وارد شده است.
قابلیت انحلال بسیار بالای این کود ، امکان محلولپاشی آن روی شاخ و برگ گیاهان را به خوبی فراهم می کند ، به علاوه اندازه بسیار ریز ذرات ، مانع از ایجاد رسوب در سمپاش و سیستمهای آبیاری شده و استفاده از آن را فارغ از هرگونه مشکل می کند.
سولوپتاس را علاوه بر مصرف برگی ، از طریق آب آبیاری و کاربرد در خاک نیز می توان مصرف کرد . همچنین سولوپتاس را می توان به عنوان منشاء تامین پتاسیم و گوگرد در کشت های هیدروپونیک به کاربرد.
انواع کودهای پتاسه
کمبود پتاسیم بیشتر در خاک های اسیدی و خاک های شنی دیده می شود ، اما کمبود آن در سایر خاک ها تحت شرایط آبیاری و برداشت مقدار زیادی محصول (بخصوص یونجه) نیز مشاهده می گردد.
اغلب کودهای پتاسیم در آب محلول هستند و نحوه اضافه آنها به خاک نقش زیادی در اثر بخشی کود ندارد. کلرور پتاسیم فراوانترین ترکیب پتاسیم در طبیعت است.
کلرور پتاسیم دارای مقدار زیادی (۶۰ تا ۶۲ درصد) پتاسیم می باشد ، با این حال مصرف کلرورپتاسیم در مواردی که به مقدار زیادی پتاسیم نیاز است چندان مطلوب نیست ، زیرا احتمال مسمومیت ناشی از فراوانی کلر پیش می آید با این که مقدار کمی کلر برای محصولاتی مانند توتون و پنبه لازم است ، اما زیادی کلر در خاک موجب آبدار شدن غده سیب زمینی و نقصان کیفیت توتون می گردد.
نیترات پتاسیم دارای ۴۴% اکسید پتاسیم است ، اما کودی گران قیمت می باشد.
سولفات پتاسیم معمولترین کود پتاسیم است که در زراعت مصرف می شود پتاسیم از تجزیه اولیه بقایای گیاهی نیز به خاک اضافه می شود ، اما هوموس خاک بعنوان منبع قابل توجه پتاسیم بشمار نمی رود ، زیرا پتاسیم بوسیله مواد آلی تثبیت نمی گردد.
خاکهایی که مقدار زیادی رس از نوع ورمی کولایت و ایلیت دارند پتاسیم را تثبیت می کنند.
پتاسیم واقع در محلول خاک در حال تعادل است و بعنوان ذخیره پتاسیم خاک محسوب می شود در صورتی که شدت تثبیت زیاد است می بایستی پتاسیم را بصورت نواری و قبل از کاشت در خاک قرار داد.
کود پتاسیم در مشهد , سولوپتاس بلژیکی , سولوپتاس هلندی , سولوپتاس ایتالیا , سولوپتاس چیست , سولوپتاس برای سیب زمینی , سولوپتاس برای نهال , سولوپتاس برای پسته , خرید کود سولوپتاس , فروش کود سولوپتاس , خریدار کود سولوپتاس , فروشنده کود سولوپتاس, خرید کود سولوپتاس ایرانی , خرید کود سولوپتاس بلژیکی , کود سولوپتاس برای زعفران , کود سولوپتاس برای پیاز , کود سولوپتاس برای گوجه فرنگی , کود سولوپتاس برای چغندر , خرید کود سو کود پتاس بالا در مشهد , کود پتاس در مشهد , فروش کود پتاس در مشهد , (Potassium Sulphate fertilizers SOP) ,خرید عمده کود پتاس چینی , کود آلی پتاسه در مشهد , سولوپتاس هلندی , سولوپتاس ,کود کلرید پتاسیم در مشهد , کود کلرور پتاسیم در مشهد , نقش سولوپتاس , نقش پتاسیم در گیاه , قیمت کود پتاس در مشهد , خرید کود پتاس در مشهد , کود سولفات پتاسیم در مشهد , قیمت کود کلرور پتاسیم در مشهد , کود سولفات پتاس در مشهد , کود پتاسه در مشهد , فروش کود سولفات پتاس در مشهد , پتاسیم کلراید در مشهد , کود سولو پتاس در مشهد , فروش کود هلیو پتاس , کود شیمیایی سولفات پتاسیم در مشهد , قیمت روز کود پتاس در مشهد , فروش کود سولفات پتاسیم در مشهد , کود سولوپتاس در مشهد , فروش عمده کود پتاس در مشهد , انواع کود پتاس در مشهد , کود فسفر پتاس در مشهد , کود هلیو پتاس , قیمت کود پتاسه , خواص کود پتاس بالا , قیمت کود کلرور پتاسیم ,کود اکسید پتاسیم , کود سولفات پتاسیم سنگی , قیمت کود کلرید پتاسیم , قیمت روز کود پتاس , کود پودری پتاس بالا , معرفی کود های پتاسه و کودی که دارای بالاترین درصد پتاسیم می باشد , مشخصات کود سولو پتاس , کود دهی , کود کامل , کمبود پتاسیم , فواید حاصل از سولفات پتاسیم سولوپتاس , مقالات تخصصی کشاورزی